Πληροφορίες
Σε καλωσορίζουμε στην πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης Yava Fitness e-Academy.

Έχεις διάθεση να μάθεις, αλλά σε χρόνο και τόπο που να σε εξυπηρετεί;

Τα Yava Fitness Centers, θεωρώντας ότι η γνώση είναι δύναμη, επενδύουν στον χώρο της εκπαίδευσης προσφέροντας ιδιαίτερα ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις. Μια σειρά προγραμμάτων με τη μέθοδο "e-learning", σύμφωνα με τα πρότυπα διεθνών εκπαιδευτικών οργανισμών, είναι στην διάθεσή σας.

Πρόκειται για εύχρηστα και ευέλικτα online προγράμματα τα οποία παρέχουν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο αλλά και τα εργαλεία που θα βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις του fitness. Τα πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι η ευελιξία να διαχειριστείτε το χρόνο σας, αφού η εκπαίδευση είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από οποιονδήποτε χώρο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet.

Επιπλέον μια σειρά από διαδραστικά σενάρια, φύλλα εργασίας και πρακτικές εφαρμογές θα είναι στην διάθεσή σας για να κατανοήσετε καλύτερα τα όσα μαθαίνετε. Το εκπαιδευτικό υλικό των προγραμμάτων διατίθεται σταδιακά ανά διδακτική ενότητα μέσω των διαμορφωμένων ηλεκτρονικών επιπέδων. 

Η ύλη όλων των επιπέδων παρέχεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Fitness (ΕΟΣΔ) αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness (IFBB)Η ύλη εκπαίδευσης στο Yava e-Academy οργανώνεται σε 3 επίπεδα ως εξής:


Α' Επίπεδο: Βασικές γνώσεις άσκησης και διατροφής και οι κανόνες που τις διέπουν.
Β' Επίπεδο: Εξειδικευμένες γνώσεις προπονητικής και εξατομικευμένης διατροφής
Γ' Επίπεδο: Πρακτική εξάσκηση στον όμιλο Yava, ειδικά σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας, Αγωνιστικής Προετοιμασίας αθλητών, Αθλητικό Management και Marketing

Ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα κάνοντας κλικ εδώ.